Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe Mercedes Benz VITO voor Mondial Van Buuren

Verhuisbedrijf Mondial Movers Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen heeft een nieuwe Mercedes Benz VITO aangeschaft.

Mercedes Vito Van Buuren Mondial verhuizingen

Joshua van Buuren is blij met de nieuwe aanwinst: een Mercedes VITO. De wagen is breed inzetbaar.

De nieuwe Mercedes Benz VITO is zuinig in gebruik en is bovendien hét ideale vervoersmiddel voor de kleine opdrachten. Vooral bij interne verhuizingen en voorbereidingswerkzaamheden biedt deze VITO de perfecte combinatie van zitruimte (totaal 5 stuks) en laadruimte voor verhuismateriaal.

Door de drukke periode is de wagen de gehele zomerperiode al gebruikt voor onder andere taxatiebezoeken en interne verhuizingen. Sinds september heeft de wagen de herkenbare Mondial Movers-kleuren gekregen. Daarnaast prijkt het nieuwste ‘Erkende Verhuizers – je voelt je meteen thuis’ logo op de zij- en achterkant van deze bus.

Mondial Movers Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen is een onderneming met karakter. Het bedrijf is al sinds 1905 een vertrouwde naam in de verhuiswereld. Joh. Van Buuren is een echt familiebedrijf: ondertussen is de vijfde generatie er werkzaam.
Vanuit de vestiging aan de rand van Delft worden diverse verhuisdiensten geleverd. Daarnaast wordt elke klant – klein of groot – met veel enthousiasme ontvangen. Werkzaamheden worden alleen door gediplomeerde verhuizers en met de modernste materialen uitgevoerd.