Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vijverhof capelle IJssel verhuisd door Mondial R Vlot

Zorgverhuizing met 30 weken vertraging uitgevoerd

Mondial Movers Vlot Verhuizingen Zorg Vijverhof

De verhuizing van De Vijverhof in Capelle ad IJssel stond gepland voor meer dan een half jaar geleden, maar door lekkage tijdens de nieuwbouw moest de klus bijna 30 weken worden uitgesteld.

Voor de zorgverhuizers van Mondial R. Vlot en Zn Verhuizingen was het een half jaar geleden wel vreemd opkijken toen de verhuizing naar de nieuwe Vijverhof, een week voor de geplande verhuisdatum, tot nader order werd uitgesteld. Maar gelukkig zijn alle problemen nu opgelost, het nieuwe pand staat er prachtig bij en de bewoners kunnen genieten van hun nieuwe appartementen en kamers. In totaal 120 bewoners zijn er door de gediplomeerde zorgverhuizers verhuisd. En dan zorgden de mannen van de Capelse vestiging van Mondial Movers niet alleen voor het sjouwen van de meubels, ook het inpakken en uitpakken werd door de verhuizers vakkundig uitgevoerd. Tot zo’n twee weken na de verhuisdagen zijn er nog verhuizers in het pand aanwezig om handyman werkzaamheden, zoals het ophangen van spiegels en lampen, te verrichten.

Zowel de facilitaire afdeling als de bewoners hebben aangegeven zeer tevreden te zijn met de wijze waarop de verhuizing is uitgevoerd.

Mondial Movers is de Zorgverhuizer van Nederland en beschikt als enige verhuisbedrijf over een aparte afdeling voor verhuizingen in De Zorg. De verhuizers hebben de opleiding tot zorgverhuizer gevolgd, waardoor ze kennis hebben van de problematiek in De zorg en hoe deze verhuizingen zonder stress voor de bewoners, familie en medewerkers uit te voeren. Reden voor HSB De Vijverhof om voor Mondial Movers te kiezen.

Mondial Movers Verhuizingen De Vijverberg Capelle ad IJssel