Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Via MoveMatch zelfstandig inboedel inventariseren

Alblasserdam – Mondial Movers is launching customer van de nieuwe Android App MoveMatch. Via deze nieuwe Applicatie is het voor relaties van Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, nog makkelijker geworden om hun verhuizing op te starten. De App is zo ingericht dat gebruikers op simpele wijze een inventarisatie kunnen maken van de te verhuizen inboedel. Hierna is het slechts een kwestie van een paar vragen beantwoorden en de gegevens verzenden aan de geselecteerde Mondial Movers vestiging. Tevens kunnen foto’s toegevoegd worden om de aanvraag te verduidelijken.

Android App MoviematchDe gebruiker hoef nu niet meer te wachten totdat een verhuizer het verhuisvolume komt taxeren. Dit vraagt meestal veel tijd, omdat er bij meerdere verhuisbedrijven een offerte wordt aangevraagd.

Het systeem werkt wereldwijd, dus gebruikers van over de hele wereld kunnen hun nationale, internationale of intercontinentale inboedelverhuizing snel en accuraat voorbereiden. Natuurlijk geeft MoveMatch ook volop verhuisinformatie en veel handige tips. Een handleiding is als video opgenomen in de App zelf.

Mondial Movers, met 27 vestigingen overal in Nederland, is blij deze App gratis aan te kunnen bieden aan iedereen die binnenkort gaat verhuizen. Het gebruik van de verhuisapplicatie MoveMatch draagt daarnaast bij aan een duurzame verhuizing, doordat onnodige verplaatsingen van taxateurs en verhuizers worden voorkomen. Ook is het niet meer nodig om gegevens van de verhuizing handmatig om te zetten in Amerikaanse, Engelse of Europese verhuisvolumes (Lbs, Cft, Cbm).

Downloaden kan via : https://market.android.com
Informatie over MoveMatch is te vinden op www.movematching.com
Informatie over Mondial Movers is te vinden op www.mondial-movers.nl