Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verkoopstyling geslaagd, woning verkocht

Verkoopstylisten Annet Schuurman en Ingrid Sies maakten in november een eengezinswoning verkoopklaar. Het doel van de Mondial Movers verkoopstylisten was om met hergebruik van meubels en accessoires die al in huis zijn de woning aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Na zeven maanden is de woning verkocht.

Hands-on mentaliteit
Na een kennismaking met de verkopende partij en de te koop staande woning hebben de twee stylisten met een budget van 300 euro aanvullende accessoires geshopt. Gordijnen, zeil, vazen en sfeerverlichting werden aangeschaft. Overige accessoires vonden zij op zolder. Na een dag hard werken stonden de meubels op de juiste plaats, was sfeer gecreëerd en zagen de vijf kamers er ruimtelijk uit.

Meerwaarde
De kopers hebben zich na de woning nog zeven maanden op zich laten wachten. Toch spreken we over een geslaagde verkoopstyling. Veldhoen & Romeijn Makelaardij, Johan van der Elst: De verkoper is snel na de styling verhuisd naar zijn nieuwe woning. Door de styling bleef er sfeer in het huis zitten. Dat is altijd een meerwaarde!

Verkoopstyliste Mondial Movers woonkamer voorbeeld

Verkoopstyliste Mondial Movers woonkamer voorbeeld