Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verkiezing vriendelijkste taxateur van de verhuizers 2014

Vriendelijkste taxateurs onder de verhuizers

Marc van den Elzen (links)neemt de Award voor de uitverkiezing in ontvangst
Marc van den Elzen (links)neemt de Award voor de uitverkiezing in ontvangst

Op de Jaarvergadering van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, zijn dit jaar Awards uitgereikt aan de vriendelijkste taxateurs van het bedrijf.
Alle 28 vestigingen, strategisch verspreid over het hele land, beschikken over taxateurs, die een verhuizing ter plekke beschouwen om vervolgens een offerte en draaiboek voor de klant op te stellen.
Natuurlijk is de houding van de taxateur een belangrijk onderdeel van de representatie van het verhuisbedrijf. Om die reden wordt er in de enquêtes die de klanten ontvangen speciaal naar gevraagd.
Op basis van de antwoorden van de klanten kon een rangschikking worden gemaakt van de top 3 van de meest vriendelijke taxateurs van Mondial Movers
Op de derde plaats is geëindigd Mondial Friesland Verhuizingen uit Leeuwarden. De tweede plaats is voor Mondial Vogel Verhuizingen in Middelburg, terwijl de eerste plaats is weggelegd voor Mondial Vlugo Verhuizingen uit Den Bosch.
Algemeen Directeur Tom Stuij van Mondial Movers mocht de Award aan de gelukkige winnaar overhandigen. Een trotste Marc van den Elzen van Mondial Vlugo Verhuizingen kondigde aan dit grootse compliment als een verdere aanmoediging op te vatten om in de toekomst nog beter te gaan presteren.