Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verkiezing vriendelijkste buitendienst van de verhuizers 2014

Vriendelijkste buitendienst van Nederland

Verkiezing vriendelijkste buitendienst van de verhuizers 2014
Lauwrens de Jong (links) neemt de Award voor de uitverkiezing in ontvangst

Op de Jaarvergadering van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, zijn dit jaar Awards uitgereikt voor de vriendelijkste buitendienst van het bedrijf.
Alle 28 vestigingen, strategisch verspreid over het hele land, beschikken over ploegen verhuizers, die ter plekke zorgen voor een correcte uitvoering van de verhuizing.
Natuurlijk is de houding van de verhuizers een belangrijk onderdeel van de representatie van het verhuisbedrijf. Om die reden wordt er in de enquêtes die de klanten ontvangen speciaal naar gevraagd.
Op basis van de antwoorden van de klanten kon een rangschikking worden gemaakt van de top 3 van de bedrijven met meest vriendelijke verhuizers van Mondial Movers
Op de derde plaats is geëindigd Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught. De tweede plaats is voor Mondial De Graaf Verhuizingen in Alkmaar, terwijl de eerste plaats is weggelegd voor Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer.
Algemeen Directeur Tom Stuij van Mondial Movers mocht de Award aan de gelukkige winnaar overhandigen. Lauwrens de Jong, de directeur-eigenaar van Mondial Verhuisbedrijf Henneken kondigde aan dit grootse compliment als een verdere aanmoediging op te vatten om in de toekomst nog beter te gaan presteren.