Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing zorgcentrum Pantein

In augustus kon er al een kleine blik geworpen worden, maar nu is het dan echt zover: Mondial Van Dijk Verhuizingen is begonnen met de verhuizing van Zorgcentrum Maartenshof naar de nieuwe locatie in het levendige centrum van Cuijk met de naam: Castella.

Verhuizing pantein mondial movers

Voor ruim 160 bewoners breekt het spannende moment aan om te verhuizen naar hun nieuwe onderkomen in het nieuwe zorgcentrum Castella. Een nieuw onderkomen met ruime zorgappartementen voor mensen met een lichamelijk zorgvraag en met genoeg ruimte voor woongroepen waar mensen met dementie zo huiselijk mogelijk kunnen leven.

Vanuit de oude locatie Maartenshof, op de Deken van Den Ackerhof 29 in Cuijk, worden de inboedels van de bewoners, vanuit in totaal 5 verdiepingen, overgebracht naar 2 woontorens en 2 gebouwen in achterliggende straten op de nieuwe locatie. Een mooi project voor de vriendelijke verhuizer uit Beugen, die daar zo zijn eigen bijzondere oplossing voor heeft.

Om het verhuisproces te versnellen en in korte tijd alle inboedels van de bewoners te verhuizen, maakt Mondial Van Dijk Verhuizingen gebruik van een speciale hijskraan. Door deze kraan wordt de container naar de juiste etage gehesen en is het voor de verhuizers een kleine moeite om de inboedel in de container te plaatsen.

Thuiszorg & Zorgcentra Pantein

Mondial Movers, de zorgverhuizer van Nederland, voert al enige jaren opdrachten uit voor Pantein. De verhuizers zijn dan ook speciaal opgeleid om beter in te spelen op de specifieke situaties zoals die zich voordoen in de zorg. Met als doel om bij het verhuizen de normale woon- en werkprocessen zo min mogelijk te laten verstoren.

Komende weken worden de verhuisactiviteiten verder afgerond en nemen steeds meer bewoners hun intrek in hun nieuwe onderkomen. De bewoners kunnen daar, ondanks hun zorgvraag, toch zoveel mogelijk blijven wonen zoals ze dat gewend zijn. Zorgcentrum Castella vormt een onderdeel van de nieuwe wijk Cuijkse Cantheelen in het centrum. De buurt is bestemd voor jong en oud, zorgbehoevend en zorgeloos. En dat allemaal met een prachtig uitzicht op de Maas!