Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing ziekenhuisbedden vanuit het onderwijs naar de zorg

Momenteel heeft de zorg dringend hulp nodig: niet alleen als het gaat om de inzet van personeel, maar ook als het gaat om extra middelen om alle benodigde zorg te leveren. Daar worden allerlei creatieve oplossingen voor bedacht. De Mondial Waaijenberg Groep heeft vorige week bijvoorbeeld een spoedopdracht uitgevoerd door meerdere ziekenhuisbedden van het Graafschap College in Doetinchem naar een afdeling voor opvang van corona patiënten van de Zorggroep Apeldoorn te verhuizen.

ziekenhuisbedden

Op het Graafschap College kunnen leerlingen diverse opleidingen volgen, onder meer in de richting van de zorg. Nu de leslocaties van het Graafschap College echter gesloten zijn vanwege de richtlijnen van het RIVM, werd besloten om de ziekenhuisbedden op de onderwijslocatie ter beschikking te stellen aan de zorgsector binnen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Daar zijn ze nu hard nodig vanwege de strijd tegen het coronavirus (COVID-19).
In opdracht van facilitair management organisatie FMXXL werd deze opdracht uitgevoerd door het team van de Mondial Waaijenberg Groep. Met de inzet van drie verhuiswagens werden de bedden (inclusief nachtkastjes en toebehoren) verhuisd naar de nieuwe, tijdelijke bestemming.

Zorgverhuizer

De Mondial Waaijenberg Groep is gevestigd in Ede en maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Zodoende kon ze bij de uitvoering dan ook rekenen op assistentie van collega Mondial-bedrijven in de regio: Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet en Mondial Dijkstra Verhuizingen uit Enschede. Gezamenlijk werd deze opdracht opgepakt.

Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie met in totaal 25 vestigingen in heel Nederland. De afgelopen jaren heeft Mondial Movers zich gespecialiseerd in verhuizingen in de zorgsector. Een gedetailleerde planning en zorgvuldige werkwijze zijn noodzakelijk in de zorg. De medewerkers worden dan ook intern opgeleid tot ‘zorgverhuizer’. Zij kunnen een soepele verhuizing garanderen waarbij de specifieke wensen van de zorginstelling centraal staan.  

Mondial Movers kan dankzij haar jarenlange ervaring ook snel inspelen op actuele vraagstukken. Door ons landelijk netwerk kunnen wij iedere opdracht, groot of klein, voor u oppakken.
Om de gezondheid van klanten en van de verhuizers te garanderen, volgen we bij het uitvoeren van onze werkzaamheden uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM.