Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van Buuren verhuist vitrines voor ‘future proof event’

Mondial Joh. Van Buuren en Zn. Verhuizingen heeft deze week een bijzondere verhuizing uitgevoerd in Delft. Een team van verhuizers heeft drie grote vitrinekasten met daarin technische projecten, zoals de waterstofauto en zonne-auto, verhuisd naar winkelcentrum De Hoven.

Vitrines verhuizing Van Buuren

Winkelcentrum De Hoven in Delft bestaat in 2018 maar liefst 50 jaar en dat wordt het hele jaar groots gevierd met allerlei activiteiten. Er wordt afgetrapt met een ‘future proof event’, waarbij bezoekers een kijkje kunnen nemen in de toekomst. Een onderdeel daarvan is een expositie die van 3 februari tot en met vrijdag 29 maar te zien is in De Hoven: ‘D: DREAM’. Deze afkorting staat voor ‘Delft: Dream Realization of Extremely Advanced Machines’. Tijdens de tentoonstelling zijn onder meer de drie vitrinekasten met daarin projecten van de studenten van de TU Delft te bezichtigen.

Verhuizing

De vitrines stonden voorheen bij het centraal station in Delft en zijn door verhuisbedrijf Mondial Van Buuren verhuisd naar het winkelcentrum. Op 31 januari heeft het verhuisteam de vitrines volledig gedemonteerd en in de vrachtwagen geladen. Na een overnachting in de beveiligde opslagfaciliteiten van Mondial Van Buuren, is het geheel op 1 februari weer opgebouwd in De Hoven.
Vooral de montage van de vitrines leverde al veel bekijks op van omstanders, waarmee al volop aandacht is voor het aankomende evenement. Samen met Glashandel Zantman heeft Mondial van Buuren deze klus tot in uiterste perfectie uitgevoerd.