Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Onstuimig weer tijdens verhuizing voor De Verhuisfamilie

Mondial Dijkstra Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Enschede heeft op dinsdag 26 april 2016 een complete verhuizing uitgevoerd voor de Stichting De Verhuisfamilie. Bij de Verhuisfamilie, de door Mondial Movers in 2014 gelanceerde goede doelen stichting, was door de Stichting Present een aanvraag ingediend. Klaas Boersma, projectbegeleider van Present Enschede, heeft dit verzoek ingediend ter ondersteuning van een familie die wegens omstandigheden diende te verhuizen naar een grotere woning.

Verhuizing mondial movers

Stichting Present heeft samen met de hulpaanvrager en De Verhuisfamilie de verhuizing in kaart gebracht. Met door de stichting zelf beschikbaar gestelde vrijwilligers werd heel het verhuistraject goed voorbereid. Al vroeg in de morgen waren de verhuizers op de van Damstraat aanwezig. Vanuit de woning op de derde etage is de gehele inboedel van het gezin verhuist naar een eengezinswoning in de Rekkenbrink in Enschede. De weersomstandigheden waren niet al te best, er was zelfs natte sneeuw, maar het getrainde team van Mondial Dijkstra Verhuizingen zorgde voor een soepel verlopende verhuizing.

Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking dit gezin professioneel is verhuisd, met ‘warme’ ondersteuning van een familie van vrijwilligers. De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die hulp nodig heeft bij het verhuizen.