Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing VAK Delft: centrum voor de kunsten

Een mooie klus voor Mondial Joh. Van Buuren en Zn. Verhuizingen: zij hebben De VAK in Delft verhuisd naar het nieuwe onderkomen. Tijdens de verhuizing van dit centrum voor kunsteducatie werden er onder meer dertig piano’s verplaatst.

VAK Delft

De VAK Delft heeft een uitgebreid cursusaanbod als het gaat om beeldende kunst, muziek, dans, theater en schrijven. De verhuizing van de Westvest naar het Vesteplein was dan ook een behoorlijke logistieke operatie. Voor deze klus werd een verhuisbedrijf met veel ervaring gevraagd: Mondial Van Buuren. Dit verhuisbedrijf uit Delft verzorgde ook de vorige verhuizing van het centrum voor de kunsten, bijna dertig jaar geleden.
Met vakmanschap en een zorgvuldige werkwijze werd de inboedel van VAK Delft soepel overgeplaatst naar de nieuwe locatie. VAK Delft is verhuisd naar hetzelfde pand als waar de bibliotheek DOK is gevestigd. Na de zomervakantie, vanaf 27 augustus, vormen de twee instellingen samen ‘OPEN’. Dit wordt dé centrale plek voor taal- en cultuureducatie voor de jeugd, volwassenen en leerkrachten uit Delft en omstreken. DOK en VAK zullen in het kader daarvan samen activiteiten organiseren.

VAK

Eigenaar Chris van Buuren speelt een deuntje op de nieuwe locatie.