Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisploeg in actie op Raayland College

Terwijl de leerlingen van het Raayland College in Venray genoten van de zomervakantie, heeft er een interne verhuizing plaatsgevonden in het schoolgebouw. Het verhuisteam van Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft in twee weken tijd gezorgd voor een nieuwe, multifunctionele indeling van de ruimtes.

Raayland College

Een half jaar geleden zijn de voorbereidingen voor de verhuizing al gestart. Vanwege de krimp van het aantal leerlingen in de regio, zal het Raayland College gebruik maken van twee delen van het schoolgebouw, voor het derde deel wordt een huurder gezocht. “Dit betekent dat we de ruimtes anders ingericht hebben om er zo optimaal mogelijk gebruik van te kunnen maken voor ons onderwijsprogramma”, vertelt Wiel de Kleijne, hoofd van het cluster ‘vastgoed, facilitair en inkoop’ van de stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs, regio Noord.

Samen met alle betrokkenen is er gesproken over de wensen voor de nieuwe inrichting van de lokalen: hoe kunnen de ruimtes zo efficiënt en praktisch mogelijk worden ingericht voor het lesaanbod? Om de verhuizing soepel te laten verlopen is er in overleg met het verhuisbedrijf een gedetailleerd plan van aanpak gemaakt.

Snel schakelen

Het Raayland College kon bij de verhuizing rekenen op de inzet van Mondial Van Dijk. “Bij een verhuizing van deze omvang is het fijn om volledig ontzorgd te worden. Het is een grote, logistieke operatie en het is voor ons prettig om hulp te krijgen van professionals uit de verhuisbranche”, aldus Wiel de Kleijne. Vanuit zijn vorige werkgever, een zorgorganisatie, was hij al bekend met de werkwijze van het verhuisbedrijf. “Mijn ervaringen uit het verleden met Mondial Van Dijk zijn positief: je merkt dat de verhuizers veel ervaring hebben met grote projecten. Ze stellen zich flexibel op en kunnen snel schakelen. Net als in de zorg, kan een verhuizing in het onderwijs geen vertraging oplopen en is een strakke planning belangrijk. Wij kunnen er bij Mondial Van Dijk op rekenen dat alles soepel verloopt. Ze begrijpen wat wij nodig hebben en kunnen ons, zowel in de voorbereiding als uitvoering, volledig ontzorgen.”

Raayland College