Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing in alle vroegte

De Verhuisfamilie, de door Mondial Movers in 2014 gelanceerde goede doelen stichting, heeft een verhuizing in Leiden uitgevoerd, met ondersteuning van Stichting Present en studenten van het L.V.V.S. Augustinus, de grootste en een van de oudste studentenverenigingen van Leiden.

Verhuizing verhuisfamilie mondial movers

Vroeg in de ochtend reed de verhuiswagen van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, de vriendelijke verhuizer uit Zoetermeer, de straat in om de verhuizing uit te voeren van het huisraad van een mevrouw die zelf niet over familie en vrienden beschikt en niet de middelen heeft om een verhuisbedrijf te betalen. Stichting De Verhuisfamilie heeft daarom gezorgd dat de verhuizing kosteloos en met behulp van professionele verhuizers en vrijwilligers uitgevoerd kan worden.

De verhuizers hebben, met behulp van veel studenten de verhuizing succesvol afgerond. De studenten hebben de klus als vrijwilliger via de Stichting Present opgepakt als start van hun eerste jaar als lid  bij het LVVS Augustinus.  De vele handen maakten de uiteindelijke verhuizing licht werk, waardoor mevrouw een zorgeloze verhuizing kon meemaken. De Stichting De Verhuisfamilie, Stichting Present en Mondial Verhuisbedrijf Henneken hebben samen een probleem opgelost.