Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing City Box Amsterdam door Mondial Aad de Wit

Kantoren City Box naar nieuwe lokatie

Verhuizing City Box mondial movers

Op 19 september 2013 heeft de Amsterdamse vestiging van Mondial Movers, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, de verhuizing van onze partner City Box uitgevoerd.

Had City Box haar kantoren eerst aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam, nu wordt er gewerkt in het nieuwe kantoor aan de Helderseweg 9 in Alkmaar. Het pand is voor de gelegenheid helemaal aangepast en ook de buitengevels hebben nu de bekende frisse City Box uitstraling.

Natuurlijk zijn er geen ‘boxen’ verhuisd, want dat zou wel heel vreemd zijn voor de huurders van ruimte in de SelfStorage. Wel was er sprake van een verhuizing van de 2e naar de 2e verdieping en zijn er volop extra werkzaamheden uitgevoerd. Onder begeleiding van de ICT-professionals van City Box is de complete verhuizing voorspoedig verlopen en de 2 weken voor de verhuizing in Amsterdam aangeleverde archiefboxen konden al de volgende maandag weer worden opgehaald. Zoals bij iedere verhuizing kwamen ook bij deze veel spullen boven water die het verhuizen niet waard waren. Zodoende is de totale verhuizing door Mondial Aad de Wit Verhuizingen afgesloten met het naar de stort afvoeren van ca. 10 cbm onbruikbare goederen.

Het komt niet vaak voor dat partners zo sterk samenwerken in één project. De verhuizers van Mondial Aad de Wit Verhuizingen konden nu eens kennis maken met de wijze van werken op het City Box kantoor en de City Box medewerkers op hun beurt zagen hoe de verhuizers aan het werk waren. Directeur Jan van der Kleij van City Box heeft aan het eind z’n waardering uitgesproken over de wijze waarop de verhuizing is uitgevoerd. Natuurlijk wenst Mondial Movers partner City Box veel succes op de nieuwe lokatie.

Als City Box ooit uit Alkmaar gaat verhuizen, dan staat het Alkmaarse Mondial De Graaf Verhuizingen natuurlijk klaar om die klus uit te voeren.