Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing 50 bewoners Woonzorgcentrum Borgerhof

Woensdag 13 januari 2016 is het de derde dag van de grootscheepse verhuizing uitgevoerd door de vestiging van de vriendelijke verhuizer uit Hoogezand, Mondial Oostland Verhuizingen.

Verhuizing Borgerhof mondial movers

In totaal zijn er dan de afgelopen dagen 50 ouderen verhuisd vanuit het Woonzorgcentrum Borgerhof in Borger naar een noodgebouw dat op steenworp afstand tijdelijk is neergezet. Dit noodgebouw doet de komende twee jaar dienst als de tijdelijke woning voor de bewoners en bied nog altijd alle comfort.

Mondial Oostland Verhuizingen heeft zich de afgelopen dagen flink ingezet om de zorgverhuizing van het Woonzorgcentrum Borgerhof goed af te ronden en alle inventaris naar het tijdelijke adres te verhuizen. Onder toeziend oog van de bewoners zijn alle spullen uit diverse woningen ingepakt en voorzichtig ingeladen in de verhuiswagen. Zo is de verhuizing van verschillende zorgappartementen uitgevoerd en konden de bewoners met een gerust hart intrekken in hun nieuwe (tijdelijke) woning.

Woon- en Zorgcentrum Borgerhof, onderdeel van Zorggroep Tangenborgh, maakt de komende twee jaar gebruik van dit noodgebouw. Ondertussen wordt er druk gewerkt aan een geheel nieuw woonzorgcentrum, dat weer voldoet aan de eisen van deze tijd.

Unit De Zorg

Mondial Movers, de zorgverhuizer van Nederland, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de toonaangevende verhuizer binnen De Zorg. De zorg kent een eigen wijze van werken, besluitvorming en vooral wordt de patiënt, de cliënt en de klant centraal gesteld. Door zelf, samen met het Horizon College uit Alkmaar, de opleiding Zorgverhuizer te ontwikkelen, biedt Mondial Movers de mogelijkheid om een zorgverhuizing uit te laten voeren door gediplomeerde zorgverhuizers. Ook Mondial Oostland Verhuizingen draagt met trots het logo Erkend Zorgverhuizer.