Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers verantwoordelijk voor pepernotentransport

De Tuk tuk van Mondial Movers rijdt mee in Sinterklaasoptocht van Vierlingsbeek

Mondial Van Dijk Verhuizingen was afgelopen zaterdag in de ban van de komst van Sinterklaas. De Sint, vergezeld door honderden Zwarte Pieten, bracht een bezoek aan Boxmeer en Vierlingsbeek.

Mondial Van Dijk hielp afgelopen zaterdag de Zwarte Pieten hun zakken te vullen. Met snoepgoed wel te verstaan. Mondial Van Dijk stelde een verhuisbus ter beschikking van de Sinterklaasoptocht. De bus – voor een dag omgetoverd tot snoepbus- was verstopt op een geheime locatie in het centrum van Boxmeer. De wagen zat bomvol met pepernoten en snoepgoed zodat de uitdeel pieten hun jute zakken steeds opnieuw konden volgooien met lekkers.

De tuk tuk van Mondial Movers reed dapper mee in de Sinterklaasintocht in Vierlingsbeek. De Italiaanse driewieler kon het gewicht van de twintig Pieten nog net aan die zich in het promotiewagentje hadden verschanst. De Pieten hadden naar eigen zeggen zin in een spectaculaire rit. Mondial Van Dijk Verhuizingen laat weer zien dat ze alles kunnen verhuizen. Zelfs Spaanse Pieten en pepernoten.