Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers op de bowlingbaan

Medewerkers van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, sluiten de dag af met een uitgebreide gourmet en een sportieve wedstrijd bowlen in het Palm Party House in Zwijndrecht.

verhuizers bowlingbaan mondial movers

Een deel van de medewerkers begon de dag met hun VCA-cursus in Hardinxveld-Giessendam, waarin de basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu behandelt werden. De cursus is afgesloten met het officiële examen, waarvoor de resultaten binnenkort bekend worden gemaakt. Ter afsluiting van de dag hebben alle medewerkers van Mondial Movers zich om 18.00 verzameld bij het Palm Party House in Zwijndrecht.

Met een groep van 12 wordt aan een lange tafel, met meerdere gourmetstellen, het vlees en groente rijkelijk gebakken. De goed gevulde borden smaken erg goed en zorgen voor voldoende energie om de 10 kegels in één keer omver te bowlen.

Verdeeld over twee bowlingbanen begon de groep enthousiast en vlogen de bowlingballen over het hout, dat gelukkig ook sommige stuiterballen goed kon verdragen. De strikes en spares, bekende termen uit de bowlingwereld, vulden al snel de digitale scoreborden. Uiteraard is ook af en toe het gootje goed schoongemaakt door een verdwaalde bowlingbal, helaas krijg je daar alleen geen punten voor.

Na een avond vol gezelligheid en sportieve competitie , waarbij natuurlijk goed is bijgepraat over verhuizen en verhuizers, ging de groep voldaan weer naar huis om zich, hopelijk zonder spierpijn, de volgende dag op kantoor van het verhuisbedrijf te melden.