Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers op cursus fysieke belasting van mondial movers

Opleiding Fysieke Belasting enthousiast ontvangen door de verhuizers.

Verhuizers mondial movers

Het was voorzien dat er 8 cursusdagen zouden zijn voor de verhuizers van Mondial Movers , maar inmiddels is de 9e dag al ingepland. Dit geeft het succes wel weer van de opzet van de cursus Fysieke Belasting zoals die door Mondial Movers, in samenwerking met het Verhuiscollege en STEP is georganiseerd op de vestigingen in Alblasserdam en Nunspeet. Uit het hele land zijn de verhuizers afgereisd om een dag lang een gedegen training te ondergaan. De teller staat al op meer dan 125 opgeleide verhuizers. Mondial Movers ziet de training Fysieke Belasting als een mogelijkheid om ziekteverzuim te verlagen en arbeidsvreugde te verhogen. Goed als dit soort zaken samen komen in één actie.

Op alle 28 vestigingen van verhuisbedrijf Mondial Movers zijn getrainde verhuizers aanwezig. De cursus Fysieke Belasting is tegenwoordig ook een onderdeel van de normale vakopleiding, zodat veel meer dan de nu getrainde verhuizers beschikken over de noodzakelijke kennis over hoe te bewegen en – vooral – te tillen.

De kennis van de mogelijkheden van het menselijk lichaam wordt verder uitgediept in de opleiding tot ICE-Verhuizer, die door Mondial Movers in samenwerking met het Da VInci College in Dordrecht is ontwikkeld. In ICE staat de E voor ergonomie, wat al aangeeft dat het een serieus deel van de opleiding betreft. Binnen deze opleiding gaat het er vooral om dat de verhuizers zelf de klanten kunnen adviseren over een juiste werkhouding in de kantooromgeving.