Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers Mondial van Dijk bezoeken Paleis van Justitie

Achter de schermen bij het Paleis van Justitie

Achter de schermen bij het Paleis van Justitie met Mondial Movers verhuisorganisatie

In Den Bosch is een prachtig nieuw Paleis van Justitie gerealiseerd en tussen augustus 2012 en mei 2013 hebben de verhuizers van Mondial van Dijk Verhuizingen de complete inventaris vanuit de oude panden naar de nieuwbouw overgebracht.

Om het project netjes af te sluiten zijn de verhuizers opgeroepen om een laatste klus in het pand uit te voeren en zo stonden ze vorige week om 12.00 uur klaar in Boxmeer om af te reizen naar Den Bosch. Daar aangekomen bleek dat er helemaal niet gewerkt hoefde te worden, maar dat de verhuizers een rondleiding kregen door het gebouw, dat nu volledig in gebruik is. Zo konden ze gelijk constateren dat de meer dan 1800 werkplekken die naar binnen gebracht waren ook daadwerkelijk in gebruik genomen zijn. Ook de kilometers archieven bleken al weer dagelijks te groeien.

Hoogtepunt van de dag was de uitleg over ons Nederlands rechtssysteem en het bijwonen van een aantal openbare rechtszaken. Dat ze ook nog de complimenten ontvingen van de rechter maakte dat de verhuizers van de Boxmeerse vestiging van Mondial Movers tevreden aan de nabespreking met een hapje een drankje begonnen.

Roel en Stijn van Dijk van Mondial van Dijk Verhuizingen benadrukken dat de samenwerking met de medewerkers van het Paleis van Justitie in Den Bosch prima verlopen is en dat een afsluiting als deze wel aangeeft hoe nauw en volledig die samenwerking tijdens de grote projectverhuizing geweest is.