Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers gaan warm de winter in door bewoners StClara

Verhuizers gaan warm de winter in door bewoners StClara

Mondial Movers, onderdeel van het landelijk netwerk van Erkende Verhuizers, heeft een aantal bewoners van Woonzorgcentrum St. Clara in Gorinchem blij gemaakt met een cheque. De cheque werd overhandigd omdat de dames van de breiclub unieke Mondial mutsen hebben gebreid voor de verhuizers. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Woonzorgcentrum.

In januari heeft het verhuisbedrijf een aantal breiclubjes gevraagd om unieke Mondial mutsen te breien voor haar verhuizers. Bij de bewoners van St. Clara zijn de laatste mutsen opgehaald en hiervoor ontvingen zij een cheque voor het harde werken. In totaal heeft Mondial Movers meer dan 1000 unieke Mondial mutsen. ‘De dames waren erg enthousiast over het project, mocht er iemand nog wol overhebben, de dames van de brei club zijn daar erg blij. Ze gaan gewoon door met breien’, aldus Corine Wolsheimer, activiteitenbegeleidster van St. Clara. De bewoners weten al waar het geld naar toe gaat, het wordt gebruikt om in het voorjaar van 2013 de gezamenlijke tuin op te knappen.

Woonzorgcentrum St. Clara is een klein woonzorgcentrum en onderdeel van de Rivas Zorggroep. Er heerst een huiselijke sfeer. Bewoners die niet meer zelfstandig kunnen wonen, vinden in woonzorgcentrum St. Clara hun nieuwe thuis.