Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers EMG bijeen in Toulouse, afscheid Francois Didierjean

Begin mei hebben de Franse verhuizers, verenigd in Les Gentlemen du Déménagement, hun jaarvergadering gehouden in Toulouse, Zuid-Frankrijk.

Franse verhuizers, jaarvergadering in Toulouse, Zuid-Frankrijk.

Omdat Mondial Movers via de European Moving Group (EMG) verbonden is met Les Gentlemen du Déménagement, hebben Tom Stuij (directeur) en Chris van Buuren ( President-Commissaris) van Mondial Movers, een bezoek gebracht aan deze bijeenkomst.

In april had de voorzitter van de Franse groep, Emmanuel Jurdit, al een bezoek gebracht aan de jaarvergadering van Mondial Movers. Doel van deze bezoeken is elkaar beter te leren kennen en de samenwerking tussen de verhuisbedrijven te vergroten.

Dit keer was er een heel speciale reden om af te reizen naar Frankrijk, want François Didierjean, de directeur van Les Gentlemen du Déménagement en medeoprichter van de EMG in  het jaar 2000, gaat binnenkort met pensioen en dit was zijn afscheidsvergadering.

Reden natuurlijk om François hartelijk te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de EMG. Tom Stuij, nu de laatst nog werkzame oprichter van de EMG, heeft in een hartelijke toespraak de loftrompet gestoken over François en zijn daden voor de verhuiswereld.

Als speciaal cadeau had Tom een paar gepersonaliseerde klompen meegebracht , een cadeau dat met een lach in ontvangst werd genomen.

Bijzonder was dat de dankrede van Tom verpakt zat in een presentatie voor de Franse verhuizers over de kunstverhuisdoos zoals die door Mondial Movers jaarlijks aan de markt aangeboden wordt. Het onverwachte maakte de verrassing bij François Didierjean des te groter.

Wij wensen François, samen met zijn  partner Laurence, nog heel veel gelukkige en gezonde jaren toe en kijken uit naar het aantreden van zijn opvolger, deze zomer.