Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizers actief in twee gemeenten voor De Verhuisfamilie

Mondial Waaijenberg Verhuizers, de vriendelijke verhuizer uit Ede heeft op vrijdag 20 mei 2016 belangeloos, een complete verhuizing uitgevoerd voor de Stichting De Verhuisfamilie. De aanvraag voor deze verhuizing werd bij De Verhuisfamilie ingediend door Veens uit Veenendaal.

Verhuizers Mondial Movers

De doelstelling die De Verhuisfamilie nastreeft, het ondersteunen van een verhuizing met alle werkzaamheden die hier bij komen kijken, is soms best lastig om voor elkaar te krijgen. Tijdens de verhuisdag is ondersteuning wenselijk op zowel het oude adres als het nieuwe adres, en bij deze verhuizing betrof dit adressen in twee woonplaatsen. Dit betekende dat in beide woonplaatsen vrijwilligers actief dienden te zijn om de gewenste hulp te kunnen bieden.

Door goede samenwerking van Veens, Projectbegeleider Femke Muit  Present Veenendaal, Projectbegeleider Michel Petri van Present Arnhem, en De Verhuisfamilie is het ook deze keer weer gelukt om de doelstelling van de Stichting te behalen. Mondial Waaijenberg Verhuizers bood professionele ondersteuning met een wagen en mankracht en Stichting Present heeft het mogelijk gemaakt dat vrijwilligers ‘warme’ ondersteuning boden bij alle verdere voorkomende werkzaamheden.

De cliënt heeft laten weten dat ze ‘er helemaal vol van was, en haar dankbaarheid niet onder woorden kon brengen’. Deze reactie is waarom De Verhuisfamilie in het leven is geroepen, namelijk het ondersteunen van cliënten die een helpende hand echt nodig hebben.

De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer weer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking en de welwillendheid van alle partijen deze professionele verhuizing succesvol is verlopen.