Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vriendelijke verhuizer winnaar TLN Ondernemersprijs 2017

Mondial Kattenberg Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Nunspeet, is een van de drie bedrijven die de TLN Ondernemersprijs 2017 in haar categorie heeft gewonnen. De prijs is op zaterdag 26 november ’16 uitgereikt tijdens het TLN jaarcongres in Wernhout.

vriendelijke verhuizer mondial movers tln ondernemersprijs

Negen finalisten

Om uit negen finalisten een keuze te maken heeft de jury, onder leiding van Walther Ploos van Amstel, gekeken naar de kwaliteit van de ondernemers. Hoe gaan zij om met opdrachtgevers, maar ook met het personeel en de uitdagingen die op hun weg komen? Daarnaast is ook gekeken naar de innovatie binnen de bedrijven.

Mondial Kattenberg Verhuizingen – winnaar categorie midden

De jury heeft uit de finalisten Transport Arie Kreuk B.V., BKS Logistieke Dienstverlening en Mondial Kattenberg Verhuizingen uiteindelijk de Mondial Movers vestiging uit Nunspeet uitgeroepen tot de winnaar van de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorie Midden.

“Mondial Kattenberg Verhuizingen is een uitstekend voorbeeld van een familiebedrijf dat met passie gericht werkt aan een mooie toekomst in de verhuissector: Kattenberg 2.0”.

Juryrapport Veluwse verhuizer

De jury bestempeld het verhuisbedrijf als een uitstekend voorbeeld van een familiebedrijf dat met passie werk aan een mooie toekomst. Door een open cultuur en heldere processen staat klantbeleving centraal. Bij verhuizingen van zorginstellingen worden bewoners actief betrokken, zodat deze ingrijpende gebeurtenis voor hen prettig verloopt.

De grote focus op het klantcontact en het inzicht in de klant waren voor de jury de reden om de verhuizer uit te roepen tot winnaar.

Benieuwd naar het juryrapport? Bekijk deze op: https://www.tln.nl/over-TLN/ondernemersprijs/Paginas/Juryrapport-categorie-Midden.aspx