Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer Mondial Vogel Verhuizingen viert jubileum

Administratief medewerkster Elvira Kommers werkt dit jaar 40 jaar bij Mondial Vogel Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Middelburg. Afgelopen week is dit gevierd samen met familie, collega’s en genodigden. Elvira is bij de verhuizer verantwoordelijk voor het in orde houden van de administratie en draagt zodoende bij om iedere verhuizing tot een succes te maken.

verhuizer mondial movers  jubileum

Eigenaren Marlies en Hans Haverkort hebben Elvira, die sinds 1975 nauw betrokken is bij de verhuizer uit Middelburg, met lovende woorden toegesproken en de leuke gebeurtenissen van de afgelopen 40 jaar doorgenomen. Elvira is daarnaast verrast met de nodige felicitaties en is, als herinnering aan deze periode, bekroond met een oorkonde met gouden insigne, zodat dit jubileumjaar niet zo maar vergeten wordt.

Mondial Vogel Verhuizingen is sinds de oprichting in 1928 gegroeid tot een internationaal opererend erkend verhuisbedrijf. Deze erkenning is berust op ruim 80 jaar ervaring van goed uitgevoerde verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven. Ruim 20 goed opgeleide verhuizers binnen Mondial Vogel Verhuizingen maken iedere verhuizing gegarandeerd tot een geslaagde gebeurtenis.