Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer Verpakker

2e serie diploma’s verhuizer verpakker afgeleverd

verhuizer Verpakker, Mondial Movers

Alweer 12 certificaten

Nu al voor de tweede keer en nog twee keer te gaan. Het lijkt wel een certificaten-festival. De cursus Export Packer (Verhuizer Verpakker) van het verhuiscollege was in februari voor de tweede keer volledig bezet. Natuurlijk met allemaal verhuizers van de Mondial Verhuisbedrijven.

Totaal 48 certificaten.

Mondial Movers heeft in totaal 48 verhuizers aangemeld voor 4 cursussen tot Verhuizer Verpakker. En na de tweede cursus zijn er nu 24 certificaten aan geslaagden uitgedeeld.

Enthousiaste directeuren

De directies van de Mondial Verhuisbedrijven raken er aangewend om certificaten in ontvangst te nemen. Het maakt ze eigenlijk niet uit van wie, zo overtuigd zijn ze van de kracht van hun medewerkers.
Op de foto zien we, van links naar rechts. Peter Strang, Jan van Santen, Jaap Dijkstra, Dennis Snieder, Peter de Jong, Hans Haverkort, Marc van Velzen en Chris van Buuren

Geslaagde verhuizers

De certificaten zijn bedoeld voor: J.A. Remmerswaal en K.A. Duijvesteijn van Mondial John. van Buuren en Zn uit Delft. R. Martens en E.B. Ouwendijk van Mondial VSN Verhuizingen uit Nieuwegein. D. van der Groef en W. Versteeg van Mondial Baars Verhuizingen uit Haarlem. M.J. Spaans en R.R.A. Hijman van Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer. J.A. Gool en M.J. Herman van Mondial van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer. J. Scholten van Mondial De Graaf Verhuizingen uit Alkmaar en tot slot R.A.M. Jonkergouw van Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught.