Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Veldhoen Verhuizingen verhuist School De Linde

Afgelopen woensdag 21 december ’16 was een bijzondere dag voor leerlingen, ouders en begeleiding van SO De Linde. Een school voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Ze gingen verhuizen!

Verhuizer mondial movers verhuizen verhuizing

Na bijna 64 jaar neemt SO De Linde afscheid van het oude, vertrouwde schoolgebouw aan de Splithofstraat . De school vertrekt naar een nieuw onderkomen in het KindCentrum Borgele. Na al die jaren voldoet het gebouw niet meer aan de eisen van de moderne tijd. Tijd om te vertrekken dus.

Al weken is er naar toe geleefd, maar op woensdag 21 december ’16 was het dan echt zo ver; om 11 uur draaiden leerlingen officieel de deur aan de Splithofstraat op slot. Alle kinderen, juffen en meesters liepen daarna in optocht (met muziek) naar de nieuwe locatie. Daarna begon voor de leerlingen de kerstvakantie, want natuurlijk moeten alle spullen nog verhuisd worden.

Mondial Veldhoen Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Deventer, voert in de kerstvakantie  verhuiswerkzaamheden voor de school uit. Van het overbrengen van alle materialen naar het nieuwe adres in Deventer, tot het goed aansluiten van de ICT.

Wanneer de verhuizer uit Deventer de werkzaamheden op korte termijn heeft afrond, kunnen de leerlingen op maandag 9 januari officieel van start in hun nieuwe school in Kindcentrum Borgele.

Schoolpleinbomen

In samenwerking met Deventer scholen, ouders, gemeente en de Ulebelt, wil de Deventer Bomenstichting scholen ondersteunen bij de inrichting of herinrichting van schoolpleinen met speciale aandacht voor nut en functie van bomen in een stedelijke omgeving.

Pieter Parmentier, oprichter van Deventer Bomenstichting, zal na de officiële opening ook op het schoolplein van SO De Linde een boom planten. Het doel van de Bomenstichting is om op alle schoolpleinen een boom te planten in combinatie met educatie over het belang van bomen.