Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer uit Den Bosch op de buis

De vestiging van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, uit ’s-Hertogenbosch verschijnt de komende weken regelmatig op de buis.

Verhuizer mondial movers inboedelhotel

Marc en Paul van den Elzen, eigenaren van Mondial Vlugo Verhuizingen, hebben opdracht gegeven om een informatieve film te maken van een verhuizing die uitgevoerd wordt door de verhuizer uit ‘s-Hertogenbosch. De film is opgenomen met professionele apparatuur en Mondial Vlugo Verhuizingen heeft ervoor gezorgd dat de verhuisactiviteiten en het materiaal piekfijn in beeld gebracht konden worden.

De film wordt vertoond in de reclameblokken op de televisiezender Omroep Brabant en geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden die de verhuizer heeft om in te spelen op elke situatie die bij een verhuizing ontstaan kan. Een verhuizing die geheel verzekerd is, ook als de  klant met vrienden en buren met de verhuizer meehelpt om op die manier de verhuisprijs aantrekkelijker te maken.

De commercial is in samenwerking met Lekker Hip Audio vorm gegeven. Deze merkenbouwers uit Tilburg leveren in opdracht van Omroep Brabant maandelijks diverse tv-commercials aan. De film geeft daarnaast een indruk van het Inboedelhotel zoals deze is ingericht in het pand aan de Graaf van Solmsweg 48t in ’s-Hertogenbosch. Korte of langdurig opslag, een kleine of grote inboedel, het is allemaal mogelijk om op te slaan in het Inboedelhotel. En dat tegen de vriendelijkste prijzen! Meer informatie over het Inboedelhotel is te vinden op de website.