Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer tekent Werkakkoord 2016

Op de WERKtop in Den Haag zijn gemeente Den Haag en een coalitie van 30 verschillende werkgevers overeengekomen dat er in Den Haag 495 betaalde banen bij komen. Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Den Haag, is trots dat zij zich heeft aangesloten bij deze coalitie.

verhuizer werkakkoord mondial movers

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen is een familiebedrijf dat sinds 1921 in Den Haag gevestigd is. De verhuizer wil als werkgever een voorbeeld zijn voor andere werkgevers in de stad en de logistieke branche.

Onder toeziend oog van wethouder Sociale Zaken en Werkgelegenheid van gemeente Den Haag, Rabin Baldewsingh, heeft Robert Medenblik, directeur van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, zijn handtekening gezet onder het WERKakkoord 2016, waardoor de verhuizer nieuw talent een kans geeft op het realiseren van werkervaring.

Tijdens de Haagse WERKtop gaven ook vice-premier en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Lodewijk Ascher, voorzitter van de Sociaal Economische Raad, Mariëtte Hamer en directeur arbeidsmarkt Randstad, Marjolein ten Hoonte hun visie op het creëren van werkgelegenheid.

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen kan zich vinden in deze visie en draagt graag bij om de kansen op werkgelegenheid te vergroten. Dankzij dit Haags Sociaal Akkoord worden er in totaal 1541 stageplekken en 230 werkervaringsplekken gerealiseerd en worden 69 mensen met een arbeidsbeperking aan de slag geholpen.

De vriendelijke verhuizer uit Den Haag heeft, om werkgelegenheid te creëren, verschillende projecten voor 2016 opgesteld. In de vorm van betaalde werk- en ervaringsplekken en een stage plaats biedt het verhuisbedrijf ruimte om talent een kans te bieden. Het bedrijf hoopt hiermee ook andere bedrijven te stimuleren om het voorbeeld te volgen.

Mensen centraal stellen

De lokale verhuisbedrijven van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, stellen in hun dagelijkse activiteiten de mensen centraal. Er wordt gestreefd naar een personeelsbeleid waarbij de medewerkers kansen krijgen zich te ontplooien en de ideale relatie te vinden tussen hun kunnen en presteren. Het ondertekenen van dit WERKakkoord sluit dan ook goed aan bij de doelstellingen van Mondial Movers.