Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer in actie met Present Nijmegen

Op vrijdag 12 augustus heeft De Verhuisfamilie een belangeloze verhuizing uitgevoerd in samenwerking met vrijwilligersorganisatie Stichting Present Nijmegen en Erkende Verhuizer Mondial Van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer.

verhuizer verhuisfamilie mondial movers

Zorgcoördinator RIBW Nijmegen & Rivierenland diende begin juli het verzoek in bij De Verhuisfamilie. Daarna is  de Stichting Present Nijmegen gelijk begonnen genoeg vrijwilligers te verzamelen om de verhuizing succesvol uit te laten voeren.

Grote zorgen, weinig middelen

Op 13 juli 2016 ontving De Verhuisfamilie de aanvraag om een eenzame en arme cliënt te verhuizen binnen Nijmegen. Op maandag 8 augustus kon de hulpvraagster haar nieuwe huurcontract tekenen en vervolgens kon de verhuizing al snel uitgevoerd worden. Na nog wat aanpassingen in het nieuwe huis kon er al op 12 augustus verhuisd worden.

Mondial Van Dijk Verhuizingen is al vroeg in de ochtend op het oude adres in Nijmegen om de spullen in te laden. Jos Weustink, Projectcoördinator bij Stichting Present Nijmegen was, zelf ook als  vrijwilliger, aanwezig bij de verhuizing. Jos heeft binnen zijn netwerk nog een aantal vrijwilligers bereid gevonden om de cliënt en verhuizers te ondersteunen tijdens de verhuizing.

Met de inzet van alle aanwezigen is de verhuizing vlot en op een prettige manier verlopen. De verhuizers Werner en Roy waren zeer behulpzaam en hun was niets te veel gevraagd. Uiteindelijk is de cliënt ook nog geholpen bij het opbouwen van het meubilair en bij het aansluiten van alle apparatuur. Zodoende kon de cliënt met een gerust hart haar intrek nemen in de nieuwe woning.

Met voldoende steun

Het was het 1e project dat De Verhuisfamilie samen met Present Nijmegen heeft uitgevoerd. De Verhuisfamilie ontving inmiddels een leuk bericht dat de samenwerking goed bevallen is.

De Verhuisfamilie is trots dat door de inzet van Mondial Van Dijk Verhuizingen, Stichting Present Nijmegen, RIBW Nijmegen & Rivierenland en met voldoende steun van vrijwilligers, de verhuizing kon worden uitgevoerd. De verhuizing was niet mogelijk geweest zonder ieders hulp en belangeloze inzet!