Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer partner van Stichting Geef Onderwijs

Mondial Aad de Wit Verhuizingen is officieel partner in de door Carel Kuijper en zijn vrouw opgerichte Stichting Geef Onderwijs.

Onderwijs mondial movers

Geef Onderwijs is een crowdfundingplatform die crowdfundingcampagnes van Nederlandse onderwijsinstellingen en studenten faciliteert en begeleidt. Via een crowdfundingactie  kan iedereen doneren aan projecten van Nederlandse scholen en geld inzamelen voor waardevolle en concrete onderwijsinitiatieven. Geef Onderwijs werkt voor docenten, directies, leerlingen, ouders en studenten.

De plek om met elkaar het onderwijs te verbeteren

Carel Kuijper, directeur van Mondial Aad de Wit Verhuizingen, staat voor 100% achter de stichting. “Als we kinderen meegeven wat met crowdfunding allemaal mogelijk is, leren ze al op jonge leeftijd de kracht van ondernemen en samenwerken”.

Het is dan ook fantastisch om door middel van de stichting scholen een instrument te bieden. Dat maakt dat geld niet langer bepalend is voor het slagen van een initiatief. De kracht van Geef Onderwijs is de passie, het enthousiasme en de professionaliteit waarmee het team haar idealisme vorm geeft.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Castricum, is dan ook trots dat zij deze stichting een warm hart mogen toedragen. De verhuizer met ruim 85 jaar werkervaring hecht veel waarde aan maatschappelijke verantwoord ondernemen. Zeker ook op de gebieden milieu en maatschappij.