Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer op glad ijs

Een verhuizer van de Sliedrechtse vestiging van Mondial Movers, Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, heeft op dinsdag 5 januari 2016 kennisgemaakt met de ijzige omstandigheden in Noord-Nederland.

verhuizer mondial movers glad ijs noorden

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen voerde een distributierit uit naar Peize. Een onderdeel van de vakkennis van de verhuizer, waarbij goederen bij de fabrikant worden opgehaald en daarna worden afgeleverd bij de consument thuis.

Het, toch wel, alarmerende weerbericht van de bewuste dinsdagochtend stemde de chauffeur al niet gerust. Er wordt immers niet zomaar code Rood afgegeven en flink gewaarschuwd voor de weersomstandigheden. Vol goede moed en toch ook met gezonde spanning vertrok de verhuizer richting het koude noorden om op verschillende adressen spullen af te leveren.

Op de doorgaande wegen was er nog geen vuiltje aan de lucht, echter veranderde dit aanzienlijk toen de chauffeur noordelijker kwam. De straten in het dorp Peize zijn toch echt bedekt met een laag ijs. Onder toeziend oog van de familie Hommes probeerde de verhuizer zich een weg te zoeken over het gladde ijs. Ging dat op de heen weg al met horten en stoten, de weg vervolgen terug naar het warme Sliedrecht was een mogelijk nog moeilijker verhaal.

Gefilmd door de familie Hommes is het duidelijk te zien dat de bestelwagen van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen zijn eigen weg zoekt op het gladde ijs. Met behulp van buren en de toegestroomde jeugd is het na een uurtje gelukt de verhuizer een zetje in de goede richting te geven.

Een deel van het filmpje was ook te zien in de uitzending van De Wereld Draait Door, waar de ijzige omstandigheden nog eens extra werden toegelicht. Het 3 minuten durende (schaats-)filmpje is te bekijken op het Youtube-kanaal van Mondial Movers. Met dank aan de familie Hommes.