Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer op de beursvloer

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, was aanwezig tijdens de eerste editie van het Maatschappelijke Beursvloer in Alblasserdam. In het Cultureel Centrum Landvast, in de haven van Alblasserdam, kwamen zo’n 6 bedrijven en 12 organisaties bijeen.

verhuizer mondial movers beursvloer alblasserdam

De organisatie van de beursvloer, Stichting Welzijn Alblasserdam, stimuleert op deze wijze de plaatselijke ondernemers en verenigingen om te handelen in producten en/of diensten met gesloten beurzen. De beursvloer staat in het teken om zoveel mogelijk matches tussen bedrijven en stichtingen te sluiten en elkaar, waar mogelijk, te helpen met een klein of groot gebaar. Voor iedere match ontvingen beide partijen een speciale Wuppie, die de “deal” symboliseert.

Zo heeft verhuisbedrijf Mondial Movers matches kunnen sluiten met OBS Het Palet en de Kinderboerderij De Plantage in Alblasserdam. Deze winter houden de gebreide Mondial mutsen de oren van de medewerkers van de kinderboerderij warm!

Tevens heeft het verhuisbedrijf een fiets geschonken aan het OBS Het Palet voor hun bingoavond die in december wordt gehouden. De Mondial fiets kan een stimulans zijn voor zoveel mogelijk aanmeldingen voor de bingo voor het goede doel. Er wordt gespeeld om tablets aan te kunnen schaffen voor de basisschool, zodat de kinderen met de modernste technieken les kunnen krijgen.

Matchen in de toekomst

De deal met de grootste symbolische waarde is beloond met een lekkere taart. Samen met het team van de Kinderboerderij heeft Remco Buik, communicatiemedewerker bij Mondial Movers, de taart in ontvangst mogen nemen.

Mondial Movers hoopt dat dit initiatief in de toekomst een vervolg krijgt en dat meer bedrijven en organisaties zich zullen aansluiten. Omwille een maatschappelijke bijdrage te leveren onder de lokale ondernemers en continu op zoek te gaan naar wat er voor elkaar betekent kan worden en wellicht een mooie samenwerking tot stand komt.

Naast Mondial Movers waren ook vertegenwoordigers aanwezig van de Alblasserdamse bedrijven Tesla Nederland, Deco Home, DAR Bouwadvies, Fastforwaard en Zon&Zo.