Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer neemt nieuwe trailer in gebruik

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht, kan een schitterende trailer toevoegen aan het, toch al uitgebreide, wagenpark.

verhuizer trailer mondial movers

Afgelopen week heeft DD Reklame, een echt familiebedrijf uit Sliedrecht, de trailer met vakmanschap voorzien van het Mondial Movers blauw en groen. Naast dat het er uiteraard mooi uitziet, zorgt het ook voor de nodige herkenning als Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen een verhuizing uitvoert op het oude en nieuwe adres van de opdrachtgever.

Sinds deze week heeft het verhuisbedrijf de trailer in gebruik en wordt deze bij verschillende projecten ingezet. Met de 14 verhuiswagens, en de nodige trailers en aanhangers waarvan de nieuwe trailer toegevoegd wordt, beschikt Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen over een gevarieerd en modern wagenpark. Een bewuste keuze van de verhuizer, zodat bij een kleine of grote verhuizing altijd de juiste en meest milieuvriendelijke verhuiswagen ingezet kan worden. Het is natuurlijk niet economisch om een kleinere verhuizing met een (te) grote verhuiswagen uit te voeren. Daarnaast kan de inboedel bij een grote verhuizing, vaak een kantoor– of bedrijfsverhuizing, in één keer vervoerd worden als de grote verhuiswagens worden ingezet.

Met de investering in het nieuwe materiaal streeft ook deze vestiging van verhuisbedrijf Mondial Movers naar het leveren van optimale kwaliteit en mogelijkheden aan haar opdrachtgevers.