Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer maakt droomreis mogelijk

Op zondag 3 april 2016 verzamelen zich alle leerlingen speciaal verkleed op de Basisschool Sint-Jozef in Oost-Maarland om het jaarlijks schoolfeest te vieren. Mondial Centrum Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Maastricht, heeft voor een leuke verrassing gezorgd.

Springkussen mondial movers

De basisschool koppelt dit jaarlijkse schoolfeest aan het thema OMA (Oost-Maarland Airlines). Deze luchtvaartmaatschappij heeft iedereen meegenomen naar de meest “exotische” plekken van de wereld.

Mondial Movers heeft speciaal voor deze dag het Mondial-springkussen ter beschikking gesteld. Ook het weer deed gelukkig goed mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Midden op het schoolplein stond het Mondial-springkussen op de passagiers te wachten. Robert van Maasakker, directeur van Mondial Centrum Verhuizingen, heeft een filmpje gemaakt van de in vreugde rondspringende passagiers. In het filmpje is duidelijk te zien dat het springkussen de leerlingen goed is bevallen.

De vlucht van Oost-Maarland Airlines duurde van 14:00 tot 15:30 uur, waarna de reis nog culinair is voortgezet met lekkere hapjes en drankjes. Mondial Centrum Verhuizingen was verheugd om de internationale gasten met het springkussen te mogen verwelkomen in het levendige dorp Oost-Maarland.