Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer live op de radio

In 3,2,1….. Presentator Jan Sonneveld, van Business Club Radio, begint de live radio uitzending met het aankondigen van de lokale ondernemer. Ervaren verhuizer Jan van Santen, eigenaar van Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede, is te gast in de studio van Ede FM om te komen vertellen over het vak verhuizen!

verhuizer mondial movers interview radio

In het radioprogramma wordt in een positieve en gezellige sfeer een beeld van wat de ondernemer doet, de toekomst plannen en hoe met verschillende scenario’s die elke dag opnieuw opduiken omgegaan wordt, geschetst.

Verhuizer Jan van Santen heeft in 9 onderwerpen het verhaal van Mondial Waaijenberg Verhuizers en de toetreding tot het samenwerkingsverband Mondial Movers uitgelegd. Een stukje introductie, de groei die het bedrijf heeft meegemaakt tot en met het echte verhuizen, door jarenlange ervaring heeft Jan van Santen bij elk onderwerp goede tekst en uitleg.

Muzieksmaak verhuizer

De verhuizer uit Ede is geen grote muziekkenner, maar heeft zijn passie voor muziek opgedaan in het kerkkoor van Eindhoven. Een koor, dat samen met nog 3 andere koren uit de regio, een groep vormde waarmee vaak concerten werden uitgevoerd. Helaas is Jan van Santen hiermee gestopt, maar zo af en toe kan de verhuizer het niet laten om wat uit zijn repertoire te zingen. Zoals Jan van Santen het zelf formuleert: “niet mooi, maar wel hard genoeg”.

Van jongs af aan is de verhuizer in contact geweest met muziek. Op 12 jarige leeftijd kocht Jan zijn eerste pick-up platenspeler, die muziek van Mozart door de kamers liet klinken. Naast zijn passie voor The Beatles, is hierdoor ook klassieke muziek een graag gehoord genre. Het is dan ook niet vreemd dat de muzikale afspeellijst van de verhuizer uiteenloopt met liederen van The Beatles, Vivaldi, Barbara Streisand.

Terugluisteren?

Het gehele interview met verhuizer en eigenaar van Mondial Waaijenberg Verhuizers, Jan van Santen, is te beluisteren op de website van Business Club Radio.