Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer installeert gigantisch spandoek!

Marc en Paul van den Elzen, eigenaren van Mondial Vlugo Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit ’s-Hertogenbosch, hebben een gigantische spandoek aan het pand aan de Graaf van Solmsweg 48t in Den Bosch op laten hangen.

verhuizer spandoek mondial movers

Nadat Mondial Vlugo Verhuizingen eerder al het spandoek van het Self Storage Inboedelhotel, dat voorbijgangers informeert over het feit dat in het pand ook het Inboedelhotel ’s-Hertogenbosch is gevestigd, aan de zijkant van het pand gemonteerd heeft is het nu ook op de voorgevel duidelijk wie er in het pand is gevestigd.

Het spandoek op de voorgevel van Mondial Vlugo Verhuizingen is goed te zien vanaf de grote weg, de A59, zodat het haast onmogelijk is om niet even stiekem naar het gigantische spandoek op het pand van de verhuizer te kijken. Of het nu om verhuizingen gaat of voor het opslaan van de inboedel, het is voor de voorbijganger in één oogopslag duidelijk dat beide opties bij het verhuisbedrijf mogelijk zijn.

Nu de spandoeken gemonteerd zijn vormt de kale voorgevel van het pand in ’s-Hertogenbosch niet langer een grijs vlak aan de horizon en is de vriendelijke verhuizer uit ‘s-Hertogenbosch goed herkenbaar.