Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer in Opsporing Verzocht

Een klein moment van verbazing toen verhuisdozen van Stichting De Verhuisfamilie en Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer, in beeld kwamen tijdens het programma Opsporing Verzocht.

Verhuizer mondial movers opsporing verzocht

Opsporing Verzocht, een Nederlands televisieprogramma van de AVROTROS, wordt iedere dinsdag uitgezonden in het belang van en ter voorkoming van criminaliteit. In het programma worden verschillende politiezaken behandeld, dan wel opgelost. Zo ook in de aflevering van afgelopen dinsdag. Het programma was een klein half uur bezig toen ineens verschillende verhuisdozen in de huisstijl van Mondial Movers het televisiescherm vulde.

In de reconstructie, waar de verhuisdozen een duidelijke rol spelen, wordt een politiezaak gereconstrueerd waarin een familie belaagd worden tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Toevallig is dit een verhuizing, waarin de spullen door de bewoners zelf ingepakt zijn en aangeboden worden om naar het grofvuil te vervoeren. Gelukkig speelt de verhuizer uiteindelijk geen partij in het politieonderzoek en zijn de verhuisdozen enkel  en alleen gebruikt voor het maken van de reconstructie.