Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer in het nieuws

De vestiging van Mondial Movers uit Ede, Mondial Waaijenberg Verhuizers, speelde afgelopen week in het zes uur journaal een kleine bijrol in een item tijdens het NOS journaal.

verhuizer nos journaal

Het NOS journaal besteedde aandacht aan de trek uit grote steden door een aantrekkende huizenmarkt. In 2015 zijn voor het eerst sinds de economische crisis meer mensen uit de grote steden verhuisd dan ervoor terugkwamen. Het grootste deel van de huishoudens die uit de grote steden vertrokken, vestigde zich in plaatsen in de buurt.

Door een oplettende kijker is Jan van Santen, directeur Mondial Waaijenberg Verhuizers, gewezen op het feit dat op het grote scherm achter nieuwslezeres Simone Weimans de verhuizer uit Ede in beeld verscheen.

Mondial Waaijenberg Verhuizers

Met ruim een eeuw ervaring weet Mondial Waaijenberg Verhuizers als geen ander hoe verhuizingen professioneel en gestructureerd aangepakt worden. Het verhuisbedrijf is opgericht in 1896 en sindsdien voeren zij onder het motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ hun professionele verhuizingen uit.

Voldoende kennis en expertise om Mondial Waaijenberg Verhuizers een kleine rol te geven in de nieuwsuitzending van het NOS Journaal. Bekijk hier de uitzending terug, na 5.50 minuten komen de collega’s in beeld.