Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer en verkeersregelaar in één!

Mondial Centrum Verhuizingen, de Maastrichtse vestiging van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, beschikt sinds kort over een eigen verkeersregelaar.

verkeersregelaar verhuizer mondial movers

Het verhuisbedrijf speelt hiermee adequaat in op nieuwe ontwikkelingen in de verhuisbranche. Diverse gemeentes verplichten de verhuizers om één of twee verkeersregelaars in te zetten , wanneer de verhuislift bij werkzaamheden wordt ingezet om zo de veiligheid van al het overige verkeer te garanderen. Het inzetten van de verkeersregelaar in zo’n specifieke situatie is een verplicht onderdeel bij het aanvragen van een parkeervergunning voor de verhuislift.

Jordi Bouvrie, verhuizer bij Mondial Centrum Verhuizingen, is in 3 dagen opgeleid tot beroepsverkeersregelaar: één dag theorie en twee dagen praktijk. Aan het einde van de 3de dag is de opleiding met een examen succesvol afgerond, waarna het diploma opgestuurd is naar de Nederlandse Politie Academie om te worden bestempeld met het officiële hologram. Dit is nodig om een gemeentelijke aanstellingspas, die noodzakelijk is om aan de vergunningseisen te kunnen voldoen, aan te vragen bij de gemeente waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Nu Mondial Centrum Verhuizingen de officiële aanstellingspas voor beroepsverkeersregelaars bij de gemeente Maastricht heeft aangevraagd, kan verhuizer Jordi zich voor 5 jaar de beroepsverkeersregelaar noemen van de hoofdstad van Limburg.