Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer en bestuurslid Peter Strang neemt afscheid van OEV

verhuizer

Op de laatstgehouden jaarvergadering van de Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft Peter Strang afscheid genomen als bestuurslid.

Al meer dan 40 jaar zet Peter, eigenaar van en verhuizer bij Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught, zich in voor de verhuisbranche en hij is dan ook vertegenwoordigd geweest in tal van besturen en commissies. De laatste jaren was hij lid van het Algemeen Bestuur. Dit bestuur behartigt de belangen van alle verhuizers, dus zowel de inboedelverhuizers als de projectverhuizers.

Voorzitter Jos Bakker van de OEV zwaaide Peter alle lof toe voor zijn inzet en betrokkenheid en Peter heeft daar, zoals altijd, bescheiden op gereageerd.

Omdat de Mondial Verhuisbedrijven natuurlijk beide takken van de verhuissport vol overgave beoefenen, is het prettig om een rechtstreekse afgevaardigde te hebben in het bestuur.

De plaats van verhuizer Peter Strang in het Algemeen Bestuur wordt overgenomen door Carel Kuijper, DGA van Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum, zodat ook in de toekomst directe communicatie tussen Mondial Movers en de OEV is gegarandeerd.