Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizer Boy rijdt helse toertocht

Afgelopen week is Boy van der Veer, senior account executive bij verhuisbedrijf Mondial Movers, afgereisd naar Noord-Italië om deel te nemen aan de Granfondo La Campionissimo, een toertocht van 175 km over de zwaarste bergen die ook bekend zijn van de Giro D’Italia.

verhuizer boy mondial movers toertocht wielrennen

Na weken van voorbereidingen en hard trainen heeft Boy één van zijn, tot nu toe, grootste uitdagingen in zijn wielercarrière volbracht. Samen met een paar goede vrienden uit Vlaardingen heeft Boy deelgenomen aan een zware toertocht in Italië. Een toertocht waar de Mortirolo, de Gavia en de Santa Cristina Pass beklommen moesten worden, drie van de zwaarste bergen in Italië die menig profwielrenner al met moeite beklimt.

’s Ochtends verzamelden Boy en zijn collega wielerfanaten zich dan ook al vroeg bij de start, om alles gereed te maken voor deze zware toertocht van 175 km waar bijna 4500 meter hoogteverschil overwonnen moest worden. Onder begeleiding van politiemotoren en verschillende assistentiewagens, die de benodigde versnaperingen onderweg verzorgden, zijn de mannen succesvol gefinisht. Een prestatie om trots op te zijn!

Granfondo La Campionissimo

La Campionissimo, vertaald kampioen der kampioenen, is één van de zwaarste toertochten van Italië over twee legendarische cols, namelijk de Mortirolo en de Gavia. Een rit van 175 km met 4500 meter hoogteverschil! Ongeveer 3000 wielerfanaten reizen ieder jaar naar Aprica, een wintersportplaatsje ten zuidwesten van Bornio, om deel te nemen aan deze zware toertocht. Een zware toertocht die dient als eerbetoon aan “il pirate” Marco Pantani, een Italiaanse wielrenner die veel triomfen vierde op deze twee cols.