Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen kan altijd beter

Verhuizen is teamwerk. Op een collega moet je kunnen bouwen. De sfeer in een team is ontzettend belangrijk voor het personeel, voor de klant. Hou houd je de sfeer in het team positief? Het verhuisteam van Van Dijk Verhuizingen heeft geen problemen in het team, maar het kan altijd beter, meent eigenaar Roel van Dijk. Mondial Van Dijk Verhuizingen zet feel good coach Peter-Jan Donders in. 

Elk kwartaal wordt het werkoverleg gecombineerd met een coachingsessie. Het verhuisteam heeft inmiddels drie sessies achter de rug over het geven en ontvangen van feedback. De laatste sessie over feedback is ingepland.

Coaching werpt zijn vruchten af; de communicatie is verbeterd en het huidige team van Mondial Van Dijk Verhuizingen is inmiddels nog beter op elkaar ingespeeld. Tijdens toekomstige sessies zal worden besproken of het team anders functioneert met nieuw of tijdelijk personeel. Hoeveel sessies volgen er nog? “We gaan zo lang door als we er baat bij hebben, aldus Roel van Dijk.

Peter-Jan Donders geeft persoonlijk advies en zorgt voor een frisse wind bij een afdeling of team. Meer informatie is te vinden op www.drukinjehoofd.nl/