Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen is geen peulenschil

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht, verhuist van en naar alle provincies in Nederland. Of het nu om grote of kleine verhuizingen gaat. Voor een zorgeloze verhuizing bent u bij de Sliedrechtse verhuizer aan het juiste adres.

Verhuizen mondial movers verhuizer

Verhuizen is geen peulenschil, ook al is het de zesde keer. Zo ontving Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen een leuk artikel naar aanleiding van een particuliere verhuizing naar Harskamp. Die overigens erg vlot verlopen is.

Het artikel is door de klant, als column, geplaatst in het Reformatorisch Dagblad, waardoor het al extra aandacht heeft gekregen.

Verhuizen is net als kamperen

“Inmiddels raakt het huis dat ons tien jaar onderdak verschafte volgestouwd met dozen. De bekende onvermijdelijke inpakchaos,  enkele dagen later gevolgd door de al even onvermijdelijke uitpakchaos. Verhuizen lijkt ook wel iets gemeen te hebben met kamperen. Het is in beide vallen veel behelpen en vaak afzien”.

Zo waren wij genoodzaakt een nacht door te brengen op een luchtbed. Jaren geleden kreeg mijn echtgenote zo’n opblaasmatras van de bank. Beloning voor veel jaren klant zijn.

Het belandde in de kast en kwam er nu eindelijk weer uit. Volgens de verpakking konden wij rekenen op een breedtemaat van 140 cm en een lengte van 180 cm. We moesten nog wel zelf voor een pompje zorgen als we over onvoldoende eigen blaascapaciteiten dachten te beschikken. Dat bleek tegen het eind van het jaar nog niet mee te vallen. ”Seizoensproduct”, verzekerde men ons van winkel tot winkel. Vijf minuten voor sluitingstijd hadden we beet. Een luxe uitvoering voetpomp. ’s Avonds het cadeau van de bank uitgepakt. Het luchtbed was of desastreus gekrompen tijdens zijn jarenlange verblijf in onze kast, of de leverancier had fout getast bij het inpakken.

Een lief eenpersoonskinderbedje spreidde zich aan onze voeten. Wij stonden er wat bedremmeld naar te kijken. Eindelijk opgepompt, liep het weer net zo hard leeg. Nieuwe poging ondernomen. Ventiel extra stevig aangedrukt. Bij de nadering van de eerste slaap klonk er plotseling een onheilspellend gesis. Een lekje. Luchtbedden hebben nu eenmaal de vervelende eigenschap om vooral ’s nachts leeg te lopen. Een zachte landing op de harde vloer volgde. „Leerzaam”, zei ik tegen mijn wederhelft, in een goedbedoelde poging ons beiden troost en moed in te spreken. Hoeveel mensen liggen niet hun hele leven al op de grond en ontberen de luxueuze geriefelijkheid die wij zo gewoon achten?

Na een nachtelijke marteling strompelden we de volgende morgen gebroken de trap af naar beneden. Verlangend uitziend naar de komst van de verhuizers met het echtelijke bed.

Verhuizers zonder grenzen

De verhuizers van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen waren natuurlijk  op de afgesproken tijd aanwezig, zodat de kampeeroefening niet herhaald hoefde te worden. Het maakt trouwens niet uit van waar naar waar er verhuisd wordt, de verhuizers van Mondial R. Vlot verhuizingen staan altijd klaar. Binnenland, Europa of Overzee, alle soorten verhuizingen worden tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd.