Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen in Amsterdam met Ronnie Tober bij Amsta

Verhuizen in Amsterdam, Ronnie Tober verzorgt verhuisfeestje bij Amsta!

Verhuizen mondial movers

Woensdag 26 februari 2014 verzorgt Ronnie Tober een feestelijk optreden in de Amsta-locatie verpleeghuis Dr. Sarphatihuis. Aanleiding hiervoor is de verhuizing van de bewoners van Amsta-locatie verzorgingshuis Amsteldijk naar nieuwe woonlocaties. Deze middag worden de bewoners in het zonnetje gezet en welkom geheten in hun nieuwe woonomgeving.

Amsta heeft voor de verhuizingen een contract gesloten met Mondial Movers, de Zorgverhuizer van Nederland en de Amsterdamse vestiging, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, voert de verhuizingen tussen en binnen de Amsta-locaties uit.

Verhuizen
Onlangs is er een mooie verhuizing uitgevoerd naar een nieuw gebouwde bovenste verdieping op het Dr. Sarphatihuis, waar 16 appartementen zijn gerealiseerd.

En dan is het tijd voor een feestje!
Als welkom heeft Mondial Aad de Wit Verhuizingen een ontspannen middag aangeboden  voor bewoners van het Dr. Sarphatihuis en de zes omliggende Amsta-locaties. Het optreden van Ronnie Tober heeft Mondial Aad de Wit verhuizingen gerealiseerd, door op het optreden te bieden op een veiling voor giro 555 ten behoeve van Noodhulp aan de Filipijnen. Alweer een duidelijk voorbeeld dat er win/win/win situaties ontstaan vanuit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.