Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Radio-dj bedankt verhuisteam Mondial Waaijenberg Groep

Verhuizen een stressvolle periode? Welnee! Radio10-dj Lex Gaarthuis schakelde voor zijn verhuizing de Mondial Waaijenberg Groep in. Tijdens zijn avondshow ‘Laat Met Lex!’ sprak hij zijn dankwoord aan het verhuisteam. “Twee duimpjes omhoog!”

Lex is vanaf zijn jonge jaren actief als radio-dj, een passie waar hij zijn werk van heeft kunnen maken. Sinds 2016 is hij te horen op Radio10. Lex bedankte in zijn radioshow de verhuizers voor de fijne manier van werken, het meedenken in oplossingen en voor het zorgvuldig verhuizen van zijn persoonlijke spullen. Een mooi compliment voor het verhuisteam van de Mondial Waaijenberg Groep!

Dienstverlening

De Mondial Waaijenberg Groep is een Erkende Verhuizer. Dat betekent dat kwaliteit van dienstverlening is gegarandeerd. Het verhuisbedrijf verzorgt onder andere particuliere verhuizingen en kan daarbij zoveel zorg uit handen nemen als de klant wil. Of het nu gaat om het verhuizen van enkele meubelstukken of de gehele inventaris: alles is mogelijk! Daarnaast kan het verhuisteam het meubilair (de)monteren op verzoek van de klant.

Het verhuisbedrijf uit Ede maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Bekijk een overzicht van alle locaties.