Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuissite prima bezocht

Verhuissite van Mondial Movers, record aantal bezoekers in 2014.

Verhuissite breekt records

Was het al fantastisch dat in 2013 ruim 140.000 bezoekers de verhuissite van Mondial Movers bezocht hebben, dat prachtige resultaat is weer overtroffen door het record aantal bezoekers dat in 2014 de verhuissite heeft bezocht.

Het totaal aantal bezoeker bedroeg (in de ochtend van de 31ste december 2014 geteld, bijna 154.000. Zoals uit bovenstaande statistiek te lezen valt ontvangt de verhuissite bijna iedere maand meer bezoekers dan de voorgaande maand om zo het totaal van 153.731 te bereiken.

De bezoekers van de verhuissite komen vooral om kennis te maken met wat het verhuisbedrijf ze kan bieden. Klaarblijkelijk worden ze niet teleurgesteld, want er zijn veel terugkerende bezoekers. Speciaal de nieuwsberichten die (bijna) dagelijks geplaatst worden op de verhuissite zijn erg aantrekkelijk. Maar ook zien we dat er meer en meer gerichte verhuisaanvragen ingediend worden via de site. Vooral nadat in het voorjaar van 2014 de nieuwe verhuissite in gebruik genomen is, is de stijging van het aantal offerteaanvragen opzienbarend. Naast offerte aanvragen komen er ook “gewone”vragen en opmerkingen binnen via het contactformulier. Het is fijn om te merken dat onze antwoorden op prijs gesteld worden.

Ook de zustersite van Mondial Movers International ontvangt meer en meer bezoekers. Deze verhuissite is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en op tal van pagina’s wordt informatie over verhuizingen naar het buitenland verstrekt.