Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Filmpje: herinneringen aan mooi verhuisproject

Uit de oude doos! Tijdens een opruimsessie vonden we videobanden met beeldmateriaal van onze Mondial verhuisbedrijven van weleer. Om preciezer te zijn: beelden van het tv-programma Life Laundry, waar Mondial Movers aan meewerkte. Check deze montage van vroegere tijden!

In 2004 werd Mondial Movers gevraagd om zich in te zetten voor het televisieprogramma Life Laundry. De insteek? Mensen helpen bij wie het in huis een chaos was geworden door een grote hoeveelheid aan spullen. Doordat mensen op een gegeven moment zelf psychisch in de knel raakten en niet meer wisten waar ze moesten beginnen met opruimen, werd er hulp ingeschakeld.

Verhuisproject

De kamers werden helemaal leeggehaald door Mondial Movers. Daarna kon de bewoner kiezen wat er echt terug moest. Voor de rest van de spullen werd een tweede bestemming gevonden dankzij een veiling. Met de opbrengst hiervan werden de kamers opnieuw ingericht en konden de bewoners met een frisse start opnieuw beginnen!

Over Mondial Movers

Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie met in totaal 25 vestigingen in heel Nederland. Bekijk een overzicht van onze vestigingen.

verhuisproject