Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisfamilie in actie in Culemborg

Soms kan een klein gebaar van grote betekenis zijn. Zo heeft Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen voor het goede doel de Verhuisfamilie een cliënt geholpen met het verhuizen van de wasmachine.

Waar het voor de professionele verhuizers dagelijks werk is, kan het verhuizen van een zwaar item zoals een wasmachine voor een particulier een onmogelijke opgave zijn. Met de hulp van een verhuisbedrijf, waar gebruik wordt gemaakt van professionele hulpmiddelen, is dit echter zo geregeld.

Aanvraag

Het goede doel de Verhuisfamilie is er voor mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar niet de financiële middelen en het netwerk hebben om dit te regelen. Via een hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden via de website van de Verhuisfamilie. Vervolgens bekijkt stichting Present (een landelijke verhuisorganisatie) of het haalbaar is om het uit te voeren. In dit geval kwam de aanvraag terecht bij de lokale afdeling van Present in Culemborg.
Waar het normaal gesproken gaat om het regelen van een complete verhuizing, ging het deze keer (bij uitzondering) alleen om het verhuizen van een wasmachine. Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen draagt de Verhuisfamilie een warm hart toe en heeft deze klus dan ook opgepakt, tot grote opluchting van de hulpvrager.