Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Oostland Verhuizingen zet zich in voor De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met dank aan Mondial Oostland Verhuizingen een alleenstaande moeder verhuisd naar een andere woning in Groningen. De stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar zelf niet de financiële middelen of het netwerk hebben.

Foto Jorik Algra

Na een aanvraag van een professionele hulpverlener bij De Verhuisfamilie, zijn de coördinatoren van de stichting op zoek gegaan naar een Erkende Verhuizer in de regio met de vraag om belangeloos de verhuizing uit te voeren. Mondial Oostland Verhuizingen is al vanaf de oprichting van het goede doel een trouwe partner, en was nu ook weer bereid om deze verhuizing binnen Groningen volledig belangeloos uit te voeren.

Samenwerking

De hulpverlener van de alleenstaande moeder had ervoor gezocht dat de spullen door een paar vrijwilligers waren ingepakt, waarna de hele inboedel door de verhuizers zorgvuldig werd verhuisd. Een mooie samenwerking tussen vrijwilligers en professionals!
Voor de hulpvrager, die vanwege gezondheidsklachten zelf niet in staat was om de verhuizing te regelen of te bekostigen, betekende de hulp vanuit De Verhuisfamilie een zucht van verlichting. Ook haar hulpverlener kijkt met een goed gevoel terug op de verhuisdag. “De verhuizing is perfect verlopen. Alles is goed gegaan en mevrouw was erg blij met alle hulp die ze heeft gekregen.”

Meer informatie over het goede doel is te vinden op de website www.verhuisfamilie.nl.