Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg Verhuizingen in actie voor de Verhuisfamilie

Met een dankbaar gevoel kijken alle betrokkenen terug op de verhuizing die Mondial Kattenberg Verhuizingen en stichting Present Nunspeet hebben uitgevoerd voor de Verhuisfamilie. Dit goede doel is er speciaal voor mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar zelf niet de financiële middelen en het netwerk hebben om dat te regelen.

Verhuisfamilie Mondial Kattenberg Verhuizingen


Het organiseren van een verhuizing kan in zo’n situatie een bijna onmogelijke opgave zijn. Op deze momenten kan er (door een hulpverlener) een aanvraag worden ingediend voor ondersteuning vanuit de Verhuisfamilie. Deze ‘familie’ wordt gevormd door Erkende Verhuisbedrijven en de stichting Present (een landelijke vrijwilligersorganisatie). Om een verhuizing mogelijk te maken zorgen de vrijwilligers van Present ervoor dat van tevoren de inboedel netjes is ingepakt in verhuisdozen. Zodoende kan op de verhuisdag zelf het verhuisbedrijf meteen aan de slag.

Voor deze verhuizing vanuit Nunspeet werd de hulp ingeschakeld van Mondial Kattenberg Verhuizingen en Present Nunspeet. Marleen Kragt, coördinator van de lokale Present-afdeling, blikt met een goed gevoel terug op de samenwerking. “Als wij dit zelf hadden moeten doen met een aanhangwagen, dan waren we een paar dagen bezig geweest. We zijn dan ook heel dankbaar voor alle hulp vanuit de Verhuisfamilie: het was goed georganiseerd en de verhuizers zijn snel en accuraat te werk gegaan.”

Sociale onderneming

Mondial Kattenberg Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie. Alle Mondial Verhuisbedrijven zijn gecertificeerd voor het Keurmerk Sociale Onderneming. Dat houdt in dat er aantoonbaar een steentje wordt bijgedragen aan de realisatie van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, waaronder SDG 1: geen armoede.